Velencei Vízi Vár

Strand, Sport-és szabadidőközpont

A fővárostól mindössze 45 km-re várja vendégeit a Velencei Vízi Vár Strand, Sport- és szabadidőközpont. Öthektáros tóparti területen sétatér, rendezett zöldfelület, homokos családi terasz, 2db füvesített 20X40 méteres focipálya, 1db homokos focipálya, 3 db homokos szabvány méretű strandröplabda pálya, 2 streetball palánk, 1 petanque pálya és egy óriáscsúszda teszi élménnyé az aktív kikapcsolódást.

Gyermekes családoknak ajánljuk a tengerparti érzést kölcsönző homokos partot, ahol a feltöltésnek köszönhetően lassan mélyülő vízben teljes nyugalommal engedhetik gyermekeiket pancsolni.

Aktív pihenésre vágyóknak ajánljuk a terület adta sportolási lehetőségeken felül a kotrással kialakított mélyvízi részt, ahol háborítatlanul úszhatnak hosszabb távokat is.

Továbbá közvetlenül a VVV mellett halad el az egységes Velencei-tavi kerékpárút.

Vízi bicikli, értékmegőrző, napozóágy és napernyő kölcsönzési lehetőség teszi komfortosabbá a kikapcsolódást.

A pihenni érkezőket büféseink hideg-meleg ételekkel és a hagyományos sült hallal, lángossal várják!

A biztonságot szakképzett vízi mentő felügyeli.

Megközelítés:  az M7 autópályáról a 44 km-nél található kijárattól táblák jelzik a strandot. GPS-el érkezők számára a javasolt cím: Velence, Enyedi u. A strand az Enyedi utca végén, a parton található.

Parkoló mennyisége: kb 800 db

Nyitva tartás: Minden nap: 09:00-19:00 de hétvégente igény esetén korábbi nyitással és későbbi zárással várjuk vendégeinket.

Víz mélysége: 0-200cm, a gyermek öbölnél: 100 cm.

Sportpályák:

  • strand röplabda – díjmentes
  • strand kézilabda – díjmentes
  • petangue
  • kosárlabda
  • foci